Falatok

Fetás-olajbogyós wrap

Fetás-olajbogyós wrap

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 értékelés, átlag: 3,00 / 5)
Loading...

Hozzávalók

  • 1 kígyóuborka, meghámozva, lereszelve, megsózva majd kinyomkodva
  • 2 gerezd fokhagyma, megreszelve
  • 3 dl natúr görög joghurt
  • 1 evőkanál morzsolt oregánó
  • só és frissen őrölt bors
  • 6 lap gluténmentes tortilla
  • 10 dkg bébispenót
  • 10 dkg magozott fekete olajbogyó, apróra vágva
  • 20 dkg konzerv sült paprika, csíkokra vágva
  • 25 dkg feta, apró kockákra vágva

Elkészítés

1

Összekeverjük az uborkát a fokhagymával, a görög joghurttal és a morzsolt oregánóval, aztán sózzuk és borsozzuk.

2

A joghurtos uborkával megkenjük a tortillalapokat, majd megszórjuk a lapokat egyenletesen elosztva a bébispenóttal, az olajbogyóval, a sült paprikával és a fetával.

3

Végül feltekerjük és ketté vágjuk.

Megjegyzés

12 db kis wrap lesz belőle.

Talán ez is érdekelhet