Fetás-olajbogyós wrap
Hozzávalók
- 1 kígyóuborka, meghámozva, lereszelve, megsózva majd kinyomkodva
- 2 gerezd fokhagyma, megreszelve
- 3 dl natúr görög joghurt
- 1 evőkanál morzsolt oregánó
- só és frissen őrölt bors
- 6 lap gluténmentes tortilla
- 10 dkg bébispenót
- 10 dkg magozott fekete olajbogyó, apróra vágva
- 20 dkg konzerv sült paprika, csíkokra vágva
- 25 dkg feta, apró kockákra vágva
Elkészítés
1
Összekeverjük az uborkát a fokhagymával, a görög joghurttal és a morzsolt oregánóval, aztán sózzuk és borsozzuk.
2
A joghurtos uborkával megkenjük a tortillalapokat, majd megszórjuk a lapokat egyenletesen elosztva a bébispenóttal, az olajbogyóval, a sült paprikával és a fetával.
3
Végül feltekerjük és ketté vágjuk.
Megjegyzés
12 db kis wrap lesz belőle.