Édességek

Mindenmentes borzaska

Mindenmentes borzaska

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még senki sem értékelte)
Loading...

Hozzávalók

  • 15 dkg durvára darált dió
  • 15 dkg durvára darált mogyoró
  • 3 evőkanál finomra őrölt, gluténmentes zabpehely
  • 1 kezeletlen citrom reszelt héja
  • 3 evőkanál rizstejszín
  • ½ dl juharszirup

Elkészítés

1

Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral kibélelünk 2 db 30x40 cm-es tepsit.

2

Összekeverjük a hozzávalókat, majd 1 evőkanálnyi mennyiséget kanalazunk belőle egymástól jó 5 cm-re a tepsikre. Enyhén nedves kézzel formáljunk belőlük 4 cm-es halmokat, és süssük meg az előmelegített sütőben 8 perc alatt, egyik tepsivel a másik után. Csak teljesen kihűtve vegyük le a tepsiről.

Megjegyzés

24 db lesz belőle.

Talán ez is érdekelhet