Mindenmentes borzaska
Hozzávalók
- 15 dkg durvára darált dió
- 15 dkg durvára darált mogyoró
- 3 evőkanál finomra őrölt, gluténmentes zabpehely
- 1 kezeletlen citrom reszelt héja
- 3 evőkanál rizstejszín
- ½ dl juharszirup
Elkészítés
1
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral kibélelünk 2 db 30x40 cm-es tepsit.
2
Összekeverjük a hozzávalókat, majd 1 evőkanálnyi mennyiséget kanalazunk belőle egymástól jó 5 cm-re a tepsikre. Enyhén nedves kézzel formáljunk belőlük 4 cm-es halmokat, és süssük meg az előmelegített sütőben 8 perc alatt, egyik tepsivel a másik után. Csak teljesen kihűtve vegyük le a tepsiről.
Megjegyzés
24 db lesz belőle.