Falatok/ Újdonság

Kacsamájas falatok


Kacsamájas falatok

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 értékelés, átlag: 5,00 / 5)
Loading...

Hozzávalók

  • 2 evőkanál kacsazsír
  • 30 dkg pecsenye kacsamáj
  • 15 dkg vaj
  • 4 evőkanál konyak
  • ½ gerezd fokhagyma, reszelve
  • késhegynyi chilipor
  • késhegynyi currypor
  • só és frissen őrölt bors
  • 15 dkg magozott aszalt szilva, apróra vágva
  • szeletelt rozskenyér

Elkészítés

1

Megsütjük a kacsazsíron a májat, majd ha kihűlt, pépesítjük a vajjal, a konyakkal, a fokhagymával és a fűszerekkel. Sózzuk-borsozzuk, végül hozzákeverünk a felaprított aszalt szilvát is.

2

A rozskenyérszeletek közé töltjük, behűtjük, majd pogácsaszaggatóval kiszúrunk belőle falatnyi szendvicseket.

Megjegyzés

6 adag lesz belőle.

Talán ez is érdekelhet