Falatok

Bazsalikomos-aszalt paradicsomos szendvics mozzarellával

Tartalmas és izgalmas harapnivaló.

2 adag lesz belőle.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 értékelés, átlag: 5,00 / 5)
Loading...

Hozzávalók

  • 2 evőkanál apróra vágott friss bazsalikom
  • 2 evőkanál frissen reszelt parmezán
  • 1 gerezd fokhagyma, szétnyomva
  • 6 szem olajban eltett aszalt paradicsom, lecsepegtetve és apróra vágva
  • 2 magos zsemle
  • 4 nagy salátalevél
  • 1 nagy mozzarella golyó, szeletekre vágva
  • só és frissen őrölt bors

Elkészítés

1

Előző este összekeverjük a bazsalikomot, a parmezánt, a fokhagymát és az aszalt paradicsomot, majd sózzuk, borsozzuk.

2

Másnap félbevágjuk a zsemléket. Az alsó felére ráteszünk 1-1 salátalevelet, megpakoljuk a bazsalikomos aszalt paradicsommal, ráterítünk néhány szelet mozzarellát, befedjük 1-1 újabb salátalevéllel, végül ráhelyezzük az üresen maradt zsemlefeleket.

Talán ez is érdekelhet