Egyéb/ Újdonság

Budapest punch

A  punch az egyik legnépszerűbb ünnepi frissítő, minden újévi parti alfája és ómegája. A siker garantált az alkoholmentes verzióval is.

Budapest punch

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 értékelés, átlag: 4,50 / 5)
Loading...

Hozzávalók

  • 2 marék aszalt szilva
  • 20 dkg nagy szemű aranymazsola
  • 6 db szegfűszeg
  • 1 kávéskanál fahéj
  • 2 teáskanál barna cukor
  • 2 dl száraz vörösbor
  • 1 narancs, karikákra vágva
  • 4 dl Zwack Unicum szilva
  • 2 dl bourbon whisky
  • 1 dl sötét csokilikőr
  • 2 dl 100%-os almalé
  • A díszítéshez:

  • fahéjrúd
  • cukrozott ribizli

Elkészítés

1

Az első 5 hozzávalót főzzük össze a vörösborban, hagyjuk kihűlni, majd öntsük bóléstálba. (A szegfűszeget tartsuk pici fűszereszacskóban, hogy a főzés után ki tudjuk emelni.)

2

A többi hozzávalót egyenesen tegyük a tálba. Alaposan keverjük össze, és hűtsük le.

Megjegyzés

4 adag lesz belőle.

Talán ez is érdekelhet