Minden más

Dobozában sült camembert

Dobozában sült camembert

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 értékelés, átlag: 5,00 / 5)
Loading...

Hozzávalók

  • 2 db 25 dkg-os, fadobozos camembert sajt
  • 1 nagy fej lilahagyma
  • 10 dkg fekete olajbogyó
  • 10 dkg dióbél
  • 4 szelet pirított barna kenyér

Elkészítés

1

A sajtot kicsomagoljuk a belső papírból, és visszatesszük a fadobozába.

2

A hagymát nagyon apró kockákra vágjuk, az olajbogyót lecsepegtetjük.

3

A sajtok tetejét 1 cm mélyen bevagdossuk, és belenyomkodjuk a hagymát, az olajbogyót, majd megszórjuk a dióval.

4

200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük a sajtot, közben megpirítjuk a kenyeret, amivel majd kitunkoljuk a belsejét.

Megjegyzés

4 adag lesz belőle.