Aszalt paradicsomos csigák
Hozzávalók
- 30 dkg friss, készen vett pizzatészta
- 8 evőkanál natúr krémsajt
- 2 evőkanál aprított lilahagyma
- ¼ kávéskanál Cayenne bors
- 1 kezeletlen citrom reszelt héja
- 15 dkg lecsepegtetett, felcsíkozott aszat paradicsom
- 2 evőkanál aprított kapribogyó
Elkészítés
1
Összekeverjük a krémsajtot, a lilahagymát és a Cayenne borsot.
2
A pizzatésztát 3 mm vékony, 30×30 cm-es téglalapra nyújtunk, és megkenjük a fűszeres krémsajttal.
3
Rászórjuk a reszelt citromhéjat, az aszalt paradicsomot és a kapribogyót.
4
Az egészet feltekerjük, ujjnyi szeletekre vágjuk, és 220 fokra előmelegített sütőben 12 perc alatt megsütjük.
Megjegyzés
6 adag lesz belőle.